Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

VIDEO SNIMANJE VENČANJA

 

pic1.jpg- Video snimanje venčanja: je namenjena svim mladenicima i parovima, koji žele da dobiju profesionalne video snimke sa sa svog vnčanja ili veridbe i tako da na lep način sačuvaju uspomene i sećanja na jedan od najlepših događaja u životu. Za snimanje venčanja tim čine video snimatelji koji su edukovani i imaju profesionalan kvalitet i drže se profesionalne etike. Snimatelj dolazi na snimanje najmanje 15 minuta pre samog početka venčanja, a ostaje do samog kraja bez obzira do kada će slavlje da traje!
Video snimanje venčanja se radi na terenu i u enterijeru vašeg stana, crkve, matičara, i restorana, kao i dodatno po vašem izboru u parku i u enterijeru još nekog prostora po izboru mladenaca kada se rade njihovi mladenačni foto i video portreti. Pored glavnog video snimka kojem se obradom uklanjaju ne potrebni detalji, uklapaju lepše delovi i dodaje najavna špica i odjavna špica, dobijaju se jedan ili više spotova sa venčanja - to je u kratko prikazano celo venčanje da može da se pogleda u trajanju do 5 minuta sa uklopljenom muzikom tako da na kratak način može da se pogleda ili pokaže nekome. Usluge obuhvata i obradu video snimaka, tako da se dobija završni snimak kao gotov proizvod koji odmah može da koristi za gledanje za različtim medijima: TV plazma, TV, DVD, YouTube/Facebook.

Cena za video snimak venčanja u full hd rezoluciji je 240 eura za snimak u trajanju do 2 sata.
Obrada može da se radi različitim stilom i načinom obrade: Cena je od 50e pa na više

Primer obrađenih video snimaka pogledajte u Video galeriji >>

Plaćanje: može preko računa, ili direktno u zavisnosti kako klijentima više odgovara.
Podaci firme za plaćanje preko računa:

Naziv: Fotografski Centar FOKUS
PIB: 107690078
Bankovni račun ( Dinarski ) 160-376217-20, Banca INTESA
Svrha: za Foto i Video usluge

Lokacija: Lokacija za snimanje venčanja može da bude bilo gde u Novom Sadu ili okolini, ali pored toga radimo i na području cele Vojvodine i Srbije, a po potrebi i u inostranstvu.

Individualnost svakog posla: Radi se za svakog klijenta specifično postavka svetla i seta opere, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet usluge.

Direktor centra za fotografske usluge: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Rezervacija termina za sastanak, konsultacije: boris.radivojkov@gmail.com / 063 669 744, 021 531 568 


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus

Kralja Aleksandra 12, Pariski Magazin, sprat 2, loakl 43, 21000 Novi Sad, Srbija
Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com