Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

UsluŽno fotografisanje

USLUGA, ANGAŽMANA, DELATNOSTI vaŠe firme

 

fotografija pružanja dental usluga

 

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje usluga, angažmana za firme: obuhvata profesionalno dokumentarno reklamno fotografisanje usluga vaše firme (šminkerske usluge, kozmetičarkse usluge, zubarske usluge, organizacione usluge, i sve druge usluge gde je reč o procesu mnogo više nego o samo jednom proizvodu. Može da se radi u studiu, enterijeru i na terenu, uz korišćenje postojećeg osvetljenja ili po potrebi profesionalne fotografske rasvete. Ova vrsta fotografskih usluga je namenjena svim firmama/pojedincima koji žele da unaprede promovisanost na tržištu, prodaju, i unapređenje svog brenda - kroz profesionalne fotografije rađene najsavremenijom fotografskom digitalnom tehnikom po svetskim standardima i profesionalnoj etici. Gatrantovana profesionalnost se ogleda u tome što glavni fotograf je akademski fotograf a možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta.

Ova usluga: obuhvata i obradu fotografije tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite oblike reklama: katalog, brošuru, web sajt ili drugi oblik marketinga.

Vrste obrade fotografije:
- Dokumentarna obrada - ujednačene nijanse na svim fotografijama u seriji fotografija (primer), uklonjeni detalji koji nisu potrebni i ometaju pažnju (primer),
- Reklama obrada: po potrebi može lice učesnika u uslugama da se doradi u obradi, se očiste bubuljice, uglača koža, naglasi boja, i slično (primer). Cena ove dorade se kreće od 1-10 eura po fotografiji u dinarskoj protiv vrednosti. (primer različitih obrada sa cenama)

pogledajte detaljnje>>

Ove fotgorafije mogu da se koriste za promociju kroz sajtove i kataloge.

Cena je 12e/ sat angažovanja a može da se plati preko računa. Ceo posao se najčešće završava istog dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade. Postoje popusti za firme koje odluče da stalno rade kod nas. Potrebno je zakazati termin nekoliko dana ranije da se ne bi preklopio sa terminom koji su reervisali drugi klijenti.


Primer obrađenih fotografija rađenih za Denal u punoj rezoluciji - preuzmite dokumente.

fotografija pružanja dental usluga

Svetski stadard za dokumentarne/reklamne fotografije usluga:
Oštrina: sve fotografije su 100% oštre.
Boja: verodostojna, rađena sa color pasportom, koji omogućava da se dobije verna reprdukcija boja i tonova.
Kompozicija: predmet ispunjava najveći deo kadra.
Ugovor: Po potrebi može da se definiše projekat ugovorom.
Profesionalna etika: posao će biti urađen u dogovorenom roku i biće naplaćen prethodno dogovoreni iznos.
Veličina fotografija se isporučuje u jednom od standardnih formara najvećeg kvaliteta: jpg, tif, eps, pdf, psd, u RGB ili CMYK modu.
Probno snimanje: u koliko klijentu ima neke specifične zahteve, može da zatraži probno snimanje ili u koliko je potrebno odrediti cenu može da se radi snimanje da bi se video ukupan posao, i dogovorili svi parametri oko snimanja i finalne obrade materijala.
Poslednjii klijenti za koje su reađene ovog tipa fotografije: Obuća Metro, Nadstrepnice, Velux, Restoran, Kafe kaktus, Kozmetički salon

fotografija pružanja dental usluga

Garancija kvaliteta: ugovor koji sklopimo, u slučaju ne ostvarivanja kvaliteta vraćamo novac.

Neprofitne, gevernment i edukativne institucije: može da bude povoljnije ili čak i besplatno ali u slučaju da fotografije možemo da koristimo za učenje naših polaznika, ili za naše vežbe u okviru Škole fotografije koju naša firma organizuje. Besplatno: u koliko dobijamo mogućnost da koristimo prostorije vaše firme za naše fotografisanja. Za više detalja pitajte: boris.radivojkov@gmail.com

Sigurnost i oprema kojom raspolažemo: Sigurnost da će posao biti urađen dodatno obezbeđuje oprema - imamo svaki artikal od opreme po 2, odnosno za svaki komad opreme imammo još jedan kao rezerva. Tim fotografa je uvek na rapolaganju, a svaki posao imamo znanje na više načina kako da ga izvedemo.

Radno vreme i termin fotografisanja: firme imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.

Lokacija: Posebna pogodnost jer se prostor nalazi u samom centru grada Novog Sada, u ulici Nikole Pašića 34, a dodatno galerija nudi mogućnost za gotovo bilo koju vrstu usluga zbog svoje veličine.

Individualnost svakog posla: Radi se za svakog klijenta specifično postavka svetla i seta opreme, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet usluge.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Saveti i konsultacije:
Besplatni saveti i konsultacije o usluge: boris.radivojkov@gmail.com / 063 669 744

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com

fotografija pružanja dental usluga

 pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus


Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com