Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

REKLAMNO VIDEO SNIMANJE

ENTERIJERA

 

       Reklamno video snimanje u studiju ili na terenu produkata, proizvoda, enterijera, lokala: obuhvata profesionalno video snimanje u studiu, uz korišćenje profesionalne studijske rasvete, objektiva i kamera. Usluga obuhvata i obradu video materijala tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite vrste reklama: video snimak za TV, za YouTube, za FaceBook reklamu, promociju, internet prezentaciju, ili drugo. Odlika ovih video snimaka je da se ceo proizvod/produkt koji vaša firma proizvodi ili prodaje vidi vernoj repordukciji, realnih boja, oštrine u svim delovima produkta.
Cena je 100e

Snimak se isporucuje: obrađen, spreman za upotrebu u dogovorenoj rezoluciji (full hd za promovisanje na TV plazmi ili video beam, za TV + za prikazivanje i gledanje na DVD, za YouTube/Facebook ).

Vrste obrade video materijala:
Jednostavna obrada video materijala se odnosi na korekciju boja i montiranje video materijala u jedan film.
Jednostavna obrada je uključena u cenu video snimanja.

Kompleksna obrada se odnosi na ubacivanje fotografija u video, animiranje pojedinih delova fotografija, teksta, animaciju više video snimaka u jednom snimku, spajanje više ekrana na jedan video snimak, ubacivanje titla, ubacivanje crtanih animacija, ubacivanje zvuka ili muzike u zavisnosti od kompleksnosti može biti završena najčešće u roku 7-14 dana.
Cena za kompleksnu video obradu je od 50e za obradu kratkog video materijala.

Popusti za firme/pojedince koje odluče da stalno rade kod nas.

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov @gmail.com

Usluge video snimanja koje pruža Centar Fokus, su zasnovane na višegodišnjem iskustvu i obrazovanju akademskog fotografa i videografa Boris Radivojkov kao i tima snimatelja i asistenata.  Usluge se odnose na rad u napolju, na terenu, u enterijeru i u studiju.