Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

UsluŽno fotografisanje

ENTERIJERA I LOKALA vaŠe firme

Enterijer lokala - noćnog bara:
fotografija

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje enterijera i lokala vaše firme: je namenjena svim firmama/pojedincima koji žele da unaprede promovisanost na tržištu. Obuhvata profesionalno fotografisanje u enterijeru uz korišćenje postojećeg ambijentalnog ili studijskog osvetljenja. Usluge obuhvata i obradu fotografije u Adobe Photoshop programu, tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite oblike reklama: katalog, brošuru, web sajt ili drugi oblik marketinga. Odlika ovih fotografija da se ceo enterijer vidi oštar u svim delovima. Fotografiju dajemo digitalno u velikoj rezoluciji spremnu za štampu.Može biti namenjena za izdavanje ili prodavanje nekretnina, za arhitekte koji žele da predstave svoj rad i druge firme koje žele da predstave svoju delatnost.

Enterije zubarske ordinacija:
fotografija

Stadard za fotografije enterijera:
Oštrina: produkti na fotografijama su oštri od prvog plana do poslednjeg, odnosno predmeti su potpuno oštri i ujednačenog osvetljenja mekanih senki.
Boja: verodostojna, rađena sa color pasportom, koji omogućava da se dobije verna reprdukcija boja i tonova.
Kompozicija: predmet ispunjava najveći deo kadra.
Ugovor: Po potrebi može da se definiše projekat ugovorom.

 

Cena je: 12e/ sat, 80e za angažovanje do pola dana, i 120e za celodnevno angažovanje u dinarskoj protiv vrednosti.
Može da se plati preko računa firme.

Profesionalna etika: posao će biti urađen u dogovorenom roku i biće naplaćen prethodno dogovoreni iznos.
Veličina fotografija se isporučuje u jednom od standardnih formara najvećeg kvaliteta: jpg, tif, eps, pdf, psd, u RGB ili CMYK modu.
Probno snimanje: u koliko klijentu ima neke specifične zahteve, može da zatraži probno snimanje ili u koliko je potrebno odrediti cenu može da se radi snimanje da bi se video ukupan posao, i dogovorili svi parametri oko snimanja i finalne obrade materijala. Glavni fotograf je akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com). a možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta.

Rok isporuke: Fotografisanje se najčešće završava istog dana a isporuka u roku od nekoliko dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade. Postoje popusti za firme koje odluče da stalno rade kod nas. Potrebno je zakazati termin nekoliko dana ranije da se ne bi preklopio sa terminom koji su reervisali drugi klijenti.

Radno vreme i termin fotografisanja: firme imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus

Kralja Aleksandra 12, sprat 2, lokal 43, 21000 Novi Sad, Srbija
Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com