Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

DOKUMENTARNE VIDEO USLUGE

 

       Usluge video snimanja koje pruža Centar Fokus, su zasnovane na višegodišnjem iskustvu i obrazovanju akademskog fotografa i videografa Boris Radivojkov kao i tima snimatelja i asistenata.  Usluge se odnose na rad u napolju, na terenu, u enterijeru i u studiju.

- Dokumentarno Video snimanje: eventa / proslava / godišnjica / seminara / maturskih večeri / drugih događaja / rođendana / krštenja i drugih vrsta dokumentarnih snimanja.

Snimatelj dolazi 30 minuta pre početka događaja i ostaje do samog kraja događaja bez obzira koliko se dugo trajao događaj, tako da garantujemo da će svi bitni trenuci biti snimljeni. Snimak se isporucuje: obrađen (korekcija boja, u izbačeni nepotrebni delovi ili višak video materijala), dobija se uvodna i završna špica za ceo film. Isporučuje se u dogovorenoj rezoluciji (full hd za promovisanje na TV plazmi ili video beam, za TV + za prikazivanje i gledanje na DVD, za YouTube/Facebook ).

Cena za angažovanje od pola dana: 80e,
Cena je angažovanje od celog dana 120e

Cena za angažovanje po satu je: 12e/ sat,

Plaćanje može da se radi preko računa.

Popusti za video usluge za firme ili pojedince koje dogovore stalnu saradnju.

Pogledajte snimke u Video galeriji >>

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com