Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

VIDEO OBRADA I POSTPRODUKCIJA


 

       - Video obrada i postprdukcija video materijala: Usluga se odnosi na obradu video materijala, isecanje ne potrebnih delova, uklapanje različitih snimaka, snimaka sa više kamera, video snimaka koje smo mi radili ali može i vaših video materijala koje ste vi ili neko drugi snimali i želite da budu obrađeni tako da dobiju bolji izgled, da se uklone nedostaci ili pak da se na smicima izvrši korekcija boja. Postoje različite vrste obrade, može da bude više klasično ili moderno.

Cena je 1400 dinara sat vremena našeg angažovanja, odnosno za neku kratku formu, gde je ukupno trajanje završnog video snimka do 5 minuta je 50e, ili više u zavisnosti od dužine trajanje snimka kao i kompleksnosti.

Usluge video snimanja koje pruža Centar Fokus, su zasnovane na višegodišnjem iskustvu i obrazovanju akademskog fotografa i videografa Boris Radivojkov kao i tima snimatelja i asistenata.  Usluge se odnose na rad u napolju, na terenu, u enterijeru i u studiju.


Snimak se isporucuje: obrađen, spreman za upotrebu u dogovorenoj rezoluciji (full hd za promovisanje na TV plazmi ili video beam, za TV + za prikazivanje i gledanje na DVD, za YouTube/Facebook ).

Vrste obrade video materijala:
Jednostavna obrada video materijala se odnosi na korekciju boja i montiranje video materijala u jedan film.
Jednostavna obrada je uključena u cenu video snimanja.

Kompleksna obrada se odnosi na ubacivanje fotografija u video, animiranje pojedinih delova fotografija, teksta, animaciju više video snimaka u jednom snimku, spajanje više ekrana na jedan video snimak, ubacivanje titla, ubacivanje crtanih animacija, ubacivanje zvuka ili muzike u zavisnosti od kompleksnosti može biti završena najčešće u roku 7-14 dana.
Cena za kompleksnu video obradu je od 50e za obradu kratkog video materijala.

Popusti za firme/pojedince koje odluče da stalno rade kod nas.

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov @gmail.com