Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

fotografisanje VENČANJA

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje venčanja: je namenjena svim mladenicima i parovima, koji žele da dobiju profesionalne fotografija sa svog vnčanja ili veridbe, da na lep način sačuvaju uspomene i sećanja na jedan od najlepših događaja u životu. Fotografisanje venčanja se radi na terenu, u enterijeru i u studiu uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i fotoaparata, a takođe usluge obuhvata i obradu fotografije u Photoshop CS6 softweru, tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite svoje potrebe. Fotografije isporučujemo izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, a takođe ih dajemo i digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji.

Po vrsti obrade u Photoshop-u, može biti više idealnog tipa ili više naturalnog tipa.

Naturalni tip obrade je da se zadrži što više autentičnosti lica, da se srede samo boje, i uklone suvipni detalji iz pozadine, i pojedine bubuljice, ali se ostave sve druge karakterne osobenosti lica.
Idealnog tipa obrade - se uklanjaju bubuljice, bore, podočnjaci, po potrebi i stanjuje struk, i slično.
Digitalna šminka je vrsta obrade gde se dodaje šminka u digitalnom obliku tako da se ističe crte i lepotu lica još više.

Gatrantovana profesionalnost se ogleda u tome što glavni fotograf je akademski edukovan fotograf koji ima 10 godišnje iskustvo u profesionalnoj fotografiji. Po potrebi možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta.

Profesionalna etika: posao će biti urađen u dogovorenom roku i biće naplaćen prethodno dogovoreni iznos.

Fotografije se isporučuju digitalno u jednom od standardnih formara najvećeg kvaliteta jpg formata i mogu da se Izrade fotografija na svim formatima.


Cena: 12e / sat vremena rada (u studiu / na terenu), 80e / pola dana, i 120e / ceo dan).
Plaćanje: može preko računa, ili direktno na ruke u zavisnosti kako klijentima više odgovara.

Lokacija: Lokacija za snimanje venčanja može da bude bilo gde u Novom Sadu ili okolini, ali pored toga radimo i na području cele Vojvodine i Srbije, a po potrebi i u inostranstvu. U koliko radimo studijski foto sešn, posebna pogodnost jer se studio nalazi u samom centru grada Novog Sada, uulici Kralja Aleksandra 12, Pariski Magazin, sprat 2, lokal 43, a dodatno prostor nudi mogućnost za gotovo bilo koju vrstu usluga zbog svoje veličine.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Rezervacija termina za sastanak:
Besplatni saveti i konsultacije o usluge: boris.radivojkov@gmail.com / 063 669 744

 


 


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus


Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com