USLUGE -POSTPRODUKCIJA VIDEO

Obrada video materijala u programu Davinci Resolve

Usluga - postprodukcija video snimaka se odnosi na video montažu, ubacivanje titla, kreiranje reklamnih spotova, kratkih video snimaka, animaciju, audio zapisa i druge vrste obrade.

Usluga je namenjena svim firmama i pojedincima koji žele da unaprede promovisanost na tržištu.

Prilikom snimanja radi se u 4k ili full hd rezoluciji a kada se završi projekat se isporučuje spreman za internet i tv prezentovanje. Ceo posao se najčešće završava u roku od 7 dana, od završetka snimanja/primanja materijala za obradu, osim u koliko je veoma obiman posao tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade.

HIGHLIGHTS - ESUG conference

Video highlights (najbolji momenti) - montaža najboljih momenata od materijala sa koji ima za formu da pokaže celokupni događaj u vidu reklamnog spota, koji može da služi kao prezentacija prošlog i za najavu za naredni događaja. 

<< Ovo je snimak sa ESUG konferencije, održanoj od Na ovaj način snimana je cela konferencija 22-26 avgusta 2021, u Novom Sadu u Srbiji.
Spot pokazuje energiju i atmosferu cele konferencije sažeto u trajanju od 03.23 minuta.

Snimanje bilo rađeno sa 2 kamere: statičnom i pokretnom.

Kreativna prezentacija

Izbacivanje nepotrebnih kadrova, rekadriranje, pravljenje spoja najboljih snimaka, uklapanje sa muzikom, pravljenje uvodnog i završnog titla, po potrebi još neki titl u toku snimka.

Cena je od 500 eura na više.

Primer  obrade video snimka za Youtube reklamu, Ergosto >>

Highlights događaja - takmičenje

Obrađeni video materijal se snima u full hd / 4k, a kada se isporučuje  prilagođen za TV, CD, Youtube, Websajt, i druge formate po zahtevu klijenta. Snimke isporučujem u digitalnom obliku na usb i na DVD-u.

Za sastanak radi dogovora o poslu potrebno je zakazati termin putem kontakt forme na kraju ove stranice, mailom: boris.radivojkov@gmail.com, ili telefonom: +381 63 669 744;

KOMPLEKSNIJA OBRADA

Primer kompleksnije video obrade snimaka kao video prezentacija online kurseva 1-1 putem skype. Rađeno je video uklapanje snimaka sa više kamera, animiranje teksta i fotografija, uklapanje i sinhronizovanje kadrova u odnosu na glas (voice over).

Cena je od 200 eura na više.

Šta kažu klijenti:

  • U radu sa Borisom doživeli smo veoma prijatno iskustvo. Vrhunski profesionalizam i posvećenost projektu. Iskustvo majstora fotografije, strpljiv i metodološki pristup poslu, kao i kvalitetna oprema, daju prostor za iskrenu preporuku. Mi smo veoma zadovoljni dobijenim fotografijama. 

    ERGOSTO
    UVOZ I PRODAJA "ROLOSPAS" BEOČIN
    Klijent

Pratite moj rad na:

Boris Radivojkov Logo svetlo sivi

Podaci firme
Boris Radivojkov Preduzetnik 
Fotografske usluge
Fotografski Centar Fokus
Novi Sad
PIB: 107690078


.

Kontakt

Email: boris.radivojkov@gmail.com

Telefon: +381 (0) 63 669 744

Radno vreme: 09-22h.

Adresa 1: Primorska 22

Adresa 2: Kralja Aleksandra 12,

21000 Novi Sad,: Srbija