USLUGE - DIZAJN

Web dizajn - Sajt Škole fotografije Fokus

WEB DIZAJN


Web dizajn - obuhvata osmišljavanje dizajna za internet prezentacije, teme za društvene mreže (instagram team, facebook tema, i slično), obuhvata izradu grafičkog materijala za reklamiranje preko interneta, u različitim formatima. Web dizajn može biti samostalan, a može da bude i izrađena internet prezentacija. Može biti rađen u tehnologijama: html, css, WordPress, i druge. Može da obuhvata i internet prodavnicu. Za potrebe webdizajna možemo da radimo kompletnu uslugu, izradu fotografija, video, pravljenje tekstova, osmišljavnaje marketinga, rad na društvenim mrežama,, SEO i druge usluge.

Linkovi sajtova: www.skolafotografije.rs, www.artmreza.com, www.borisradivojkov.com (ovaj web sajt), www.fabrikart.org, www.kcmv.udruzenje.org, www.usetutorial.com, www.soundsy.net, i mnogi drugi.


Meni za restoran Peepers 2019

GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn obuhvata sve vrste dizajna koji podržava fotografiju - katalog, jelovnik, reklamni letak, flyer, brošura, knjiga, poster. Ova usluga obuhvata i pripremu za štamu. Grafički dizajn se radi u skladu sa pravilima i estetikom brenda i po dogovoru sa klijentom.

Ovaj jelovnik za peepers je rađen više od 30 sati, po satnici to iznosi oko 600 eura, a to uključuje obradu fotografija, obradu teksta, dizajn.

<< Grafički dizajn za jelovnik, za restoran Peepers 2019.

Pratite moj rad na:

Boris Radivojkov Logo svetlo sivi

Podaci firme
Boris Radivojkov Preduzetnik 
Fotografske usluge
Fotografski Centar Fokus
Novi Sad
PIB: 107690078


.

Kontakt

Email: boris.radivojkov@gmail.com

Telefon: +381 (0) 63 669 744

Radno vreme: 09-22h.

Adresa 1: Primorska 22

Adresa 2: Kralja Aleksandra 12,

21000 Novi Sad,: Srbija